Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

  • Scherpe prijzen
  • Grootste aanbod
  • Verzending € 6,25 per 2 banden
  • Levertijd 1-3 dagen

Hoe kies je de juiste band?

4 apr. 2016 13:08:05

Bij het kiezen van de juiste band is het belangrijk om te kijken naar wat voor auto je rijd, wat je rijstijl is, waar en wanneer je rijd. Wij van Royaalbanden willen je graag helpen bij het kiezen van de juiste van band voor jou en je auto.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Lindy Reniers

Altijd al afgevraagd wat voor type autorijder jij bent? Wij vinden het belangrijk dat je nog zelfverzekerder achter het stuur zit. Het leren kennen van jezelf draagt bij aan zelfverzekerd autorijden. Hoe gedraag jij je achter het stuur? Toeter je al bij het minste en geringste en ben jij druk bezig met je telefoon of zing je liever mee met de radio dan dat je op het verkeer let?
Zie jij het verkeer als een wedstrijd?
Automobilist - 7 rijpersoonlijkheden

Uit onderzoek van LSE en Goodyear blijkt dat er 7 typen autorijders zijn. Nieuwsgierig naar welke types autorijders er zijn? Weet jij van je zelf wat voor persoonlijkheid jij bent achter het stuur?

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Lindy Reniers

De lente nadert en het is nog niet echt winter geweest. De winter kan nog opduiken of hij blijft dit jaar gewoon helemaal uit. Maar wat doe je als nu alsnog het winterse weer naar Nederland komt?


Blijf je rijden op je zomerbanden, of wissel je toch nog naar je winterbanden? We geven je een paar overwegingen om je te helpen bij je keuze.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Lindy Reniers

De all season band is uitermate geschikt voor het Nederlandse klimaat, omdat het wegdek vaak nat en vuil is. En de temperaturen geen grote extremen kennen.  De all weather band is uitgerust met een profiel dat extra goed vuil en water kan afvoeren. Hierdoor presteert deze band goed op een nat wegdek, bijvoorbeeld een regenbui, een zomerband heeft dan al snel aquaplaning een all season band niet.

Lees meer
Geplaatst in All Season door Lindy Reniers

Winter? De winter is nog ver te zoeken. Is het verstandig om met winterbanden te rijden met zomerse temperaturen?
Met winterbanden rijden in de zomer levert een langere remweg op je hebt minder grip. Winterbanden hebben een ander profiel wat gericht is voor het gebruik op sneeuw en minder effectief op droog wegdek. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Lindy Reniers

WinterbandenWist je dat 4 stukjes rubber ter grootte van een briefkaart, je enige contact met het wegdek is. Goede winterbanden zijn dan ook essentieel, vooral tijdens de wintermaanden. Je denkt misschien winterbanden in Nederland? Ja, ook zeker in Nederland met zijn vlakke wegen, zachte winters, ook dan zijn winterbanden de veiligste keuze.

Lees meer
Geplaatst in Winter Nieuws door Lindy

6 artikel(en)

© Royaalbanden - All Rights Reserved.