Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

  • Scherpe prijzen
  • Grootste aanbod
  • Verzending € 6,25 per 2 banden
  • Levertijd 1-3 dagen
Zoek je band

Banden - Vredestein

Vredestein banden


Designed to protect you!

De slogan zegt het al. De insteek van Vredestein, het merk dat onderdeel is van het grote Apollo uit India, heeft als kerntaak de veiligheid voor jou als weggebruiker te verbeteren.

Vredestien staat bekent om zijn premium styling zoals het merk dit noemt. Dit is speciaal gericht op high performance auto’s. Dit is een kleine markt. Vredestein probeert hier uit te springen door hun speciale design. Hiervoor hebben ze niemand minder dan de Italiaanse design icoon Ciugaro in huis gehaald. Hij ontwerp de meest superieure banden op het gebied van wegligging en prestaties! Dit niet alleen, het design zorgt ervoor dat de banden er ook nog eens prachtig gestyled uitzien.

39 artikel(en)

39 artikel(en)

 

Prestaties van Vredestein banden

 

De banden presteren uitmuntend in de internationale bandentests.

De verantwoordelijken bij Vredestein zorgen ervoor dat de banden een klasse apart zijn. Alle grote merken werken niet voor niets met Vredestein samen! Een kleine opsomming hiervan zijn Aston Martin, BMW, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz en onder andere Porsche.

Vredestein levert hiervoor de zomer- en winterbanden uit de premium styling collectie. Maar ook voor de gewone auto heeft Vredestein een compleet scala aan banden.

Zo is Vredestein één van de merken die de beste 4 seizoenenbanden produceren tegen een betaalbare prijs. Daarnaast is Vredestein 1 van de weinige merken die nog oldtimer banden produceert. U weet wel met zo witte rand op de band.

Voor het sportieve segment is er de Ultrac serie en voor de mensen die een hoger kilometerrendement zoeken en een lager brandstofverbruik zoeken is er de T-Trac serie.

Kortom, Vredestein is een sportief merk wat aan zijn naam werkt door de meest mooie en high-end banden te produceren.

 

Vredestein bij Royaalbanden

 

Bekijk ons hele assortiment Vredestein banden online!

© Royaalbanden - All Rights Reserved.