Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

  • Scherpe prijzen
  • Grootste aanbod
  • Verzending € 6,25 per 2 banden
  • Levertijd 1-3 dagen
Zoek je band

Banden - Good Year

Goodyear banden


Goodyear staat al jarenlang bekend om hun hoge kwaliteit zomerbanden. Die specialiteit is onder concurrerende merken dan ook welbekend en in diverse rijtesten (waaronder ANWB zomerbandentests) scoort Goodyear zeer goed. Hoewel Goodyear minder bekend is met hun winterbanden, biedt dit merk een zeer breed assortiment winterbanden, zomerbanden én all-seasonbanden.

Net als collega bandenmerk Continental was Goodyear in eerste instantie een rubberfabrikant. Die kennis en kunde hebben ze mee weten te nemen naar hun banden; met name om hun grip en ijzersterke scores op veiligheid zijn Goodyear zomerbanden een populaire keuze.

34 artikel(en)

34 artikel(en)

 

Kwaliteit en grip met Goodyear banden

 

De toevoeging ‘Grip’ voert deze bandenfabrikant niet voor niets. Veiligheid is het belangrijkste speerpunt in de ontwikkeling van hun banden en daarin speelt maximale grip op het wegdek natuurlijk de hoofdrol. Het is dan ook geen verrassing dat in rij- en remwegtesten de Goodyear band goed presteert.

 

Een Goodyear band voor elke auto

 

Door het eerder genoemde ruime assortiment van Goodyear, is voor bijna elke auto, maar ook voor elke bestuurder een geschikte Goodyear band te vinden.

Waar banden met een ‘sportieve’ bestuurder vaak sneller te maken krijgen met slijtage, biedt dit merk banden die lang meegaan en hun grip behouden in tal van weers- en verkeersomstandigheden.

Ongeacht je rijstijl (sportief of rustig) en voorkeur voor band (comfortabel of liever wat robuuster) is de juiste band voor elke auto en automobilist te vinden in het assortiment. Bij Royaalbanden vind je ook dus ook jouw Goodyear banden online;

 

Zuiniger rijden en brandstofverbruik verminderen

 

Naast veiligheid werkt Goodyear al enkele jaren aan het verbeteren van het verbruik van een auto door hun autobanden nog specifieker samen te stellen.

Het is dus niet zo gek dat naast veilig de autobanden van Goodyear lang meegaan en bijdragen aan een laag verbruik. En dat merk je in je portemonnee!

 

Onze favoriete Goodyear banden

  • • Zomerband Goodyear Eagle F1 Asymetric 2. (de 225/45R17 als beste getest in 2013)
  • • 165/70R14 81T Goodyear ultragrip 9 (als beste getest in winterbanden bij 165-70-R16-H)
© Royaalbanden - All Rights Reserved.