Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

 • Scherpe prijzen
 • Grootste aanbod
 • Verzending € 6,25 per 2 banden
 • Levertijd 1-3 dagen
Zoek je band

Banden - Firestone

Firestone


Firestone kent een lange geschiedenis als het gaat om de productie en ontwikkeling van autobanden. In 1900 werd The Firestone Tire and Rubber Company opgericht. Sindsdien produceert Firestone autobanden voor personenauto’s, bestelwagens en landbouw. Firestone heeft een brede lijn met autobanden voor verschillende weersomstandigheden en seizoenen. Met behulp van onze autobandenselector selecteer je direct de juiste band voor jouw auto en rijgedrag.

Artikelen 1 tot 48 van 71 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 71 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 

Firestone autobanden type

 

Het is belangrijk dat je de juiste band kiest voor je auto. Houdt daarbij rekening met de seizoens- en weersinvloeden, maar ook met het type auto dat je rijdt. De bandenlijn van Firestone bestaat onder andere uit:

 • Multihawk 2, de band voor wanneer je veel rijdt in de stad en graag comfortabel en soepel weggedrag belangrijk vindt. Fijne bijkomstigheid? Hij is super stil!
 • Winterhawk 3, dé band voor de wintermaanden en onvoorspelbare weersomstandigheden. Deze band levert stevige grip en biedt meer veiligheid bij een nat wegdek.
 • Multiseason, zomer of winter voor de Firestone multiseason maakt het niet. Met deze band bespaar je op de kosten door het hele jaar gebruik te maken van dezelfde set banden. Uiteraard ontworpen om zo goed mogelijk te presteren in alle omstandigheden.

 

Kwaliteitsbanden

 

Met meer dan 100 jaar ervaring mag je verwachten dat Firestone autobanden van hoge kwaliteit produceert. In 2013 testte de ANWB de Firestone Winterhawk 3 en beoordeelde deze met maar liefst vier sterren. Het oordeel? “Band met zeer goed op elkaar afgestemde eigenschappen. Goed tot zeer goed op droog en op nat wegdek. Zeer goede slijtvastheid.” 

© Royaalbanden - All Rights Reserved.