Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

  • Scherpe prijzen
  • Grootste aanbod
  • Verzending € 6,25 per 2 banden
  • Levertijd 1-3 dagen
Zoek je band

Banden - Dunlop

Dunlop banden


Dunlop is een geschikt merk voor mensen die van autorijden houden. Die passie zit ook in ons hart. ‘Forever Forward’ is onze nieuwe slogan. Performance en innoveren staat centraal bij Dunlop. Prestatie is onze passie en het doel is om u te helpen om te rijden met vertrouwen. Presteren is meer dan alleen rijden, wij zien het als een manier van leven.
Het is allemaal begonnen in 1888 door de uitvinding van de luchtband, sindsdien blijven wij innoveren met onze autobanden.

31 artikel(en)

31 artikel(en)

 

Dunlop is het sportieve merk van Goodyear

 

Dunlop is voor de sportieve rijder onder ons. Diverse automerken hebben gekozen voor Dunlop om hun sportwagens beter te laten presteren. Er is meer dan een eeuw succes in de motorsport daardoor weten ze als geen ander de racetechnologie te integreren in autobanden voor op de weg.

 

Rijkwaliteit voorop

 

Alle rijomstandigheden in één band! Noise Shield-technologie, tot 50% minder auto geluid hierdoor kan er meer worden genoten van de rijervaring. Dunlop banden zijn banden met hoge prestaties en je hoort het geweldige geluid van je motor.
Het asymmetrisch bandprofiel zorgt voor betere prestaties, zowel in rechte lijn en als in snelle bochten. U blijft met Dunlop autobanden meer rijplezier. Het asymmetrisch profiel resulteert in betere weerstand tegen aquaplaning. Stabiliteit en stuurprecisie worden gewaarborgd door de centrale rondlopende rib. Door de asymmetrisch plaatsing van de groeven dragen bij aan een superieure grip op zowel een natte als droge weg.
Het vlakkere profiel zorgt voor een groter contactvlak wat resulteert in een betere stuurreactie. Stabiliteit en verbeterd wegcontact levert een snellere en nauwkeurigere reactie op.
Het meervoudige lamelsysteem zorgt voor alle rijomstandigheden in één band. Door de combinatie van alle eigenschappen zijn Dunlop banden een uitdaging.

Dunlop sport blu response in 185/60R14 82H is zeer goed getest in 2015
Zie link zb15_zb185_05_dunlop.pdf

En als winterband de 165/70R14 81T Dunlop winterresponse 2 als derde getest in de winterbandentest van 2015

© Royaalbanden - All Rights Reserved.