Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

  • Scherpe prijzen
  • Grootste aanbod
  • Verzending € 6,25 per 2 banden
  • Levertijd 1-3 dagen
Zoek je band

Banden - Continental

Continental banden


Het populaire en welbekende merk Continental banden vindt zijn oorsprong in Duitsland. Al sinds 1871 is dit Duitse bandenmerk met veel aandacht voor comfortabel rijden zonder onnodig verbruik actief met het ontwikkelen van autobanden.

De banden van Continental worden wereldwijd veel verkocht. Toch is dit bedrijf van oorsprong geen autobandenfabrikant. In eerste instantie produceerde Continental onder een andere naam rubber. Sinds de tijd van de ‘houten wielen’ is dit bedrijf heel actief geweest in de ontwikkeling van de luchtband. Die hang naar comfortabeler autorijden zijn ze niet meer verleerd!

Artikelen 1 tot 48 van 92 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 92 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Continental banden met profiel als innovatie

 

Anno 2016 hebben autobanden allemaal profiel en kennen we al jaren de wettelijke eisen rondom profieldiepte. Afhankelijk van het type band (zomer- of winterband) is de samenstelling van een autoband bepalen voor de grip, veiligheid en omgang met nat en kou.

De allereerste banden met profiel werden ontwikkeld door Continental, en verving daarmee de oorspronkelijke gladde autoand.

 

De juiste Continental band selecteren

 

Omdat het bedrijf zich al van oudsher richt op comfort, is ook in deze tijd de keuze voor een Continental autoband er eentje die optimaal rijcomfort biedt. Ondanks de weersomstandigheden weten zowel de zomerbanden als de winterbanden zich prima te redden op het (natte) wegdek. Ongeacht je rijstijl zijn Continental banden zeer betrouwbaar in het rijden van bochten én wordt je remweg aanmerkelijk verkort.

 

Nieuwe Continental banden

 

Met de opkomst van elektrische auto’s heeft Continental zich ook gericht op die ontwikkeling. Met hun nieuwe lijn E-banden haken ze in op de groeiende wagenparken met elektrische auto’s. Deze E-banden zijn smaller en hebben een lagere rolweerstand.

Hoe oud dit bedrijf dan ook al mag zijn, ook in de toekomst zal dit bandenmerk nog veel van zich laten horen met hun oog voor comfort en vooruitstrevendheid.

 

Onze best verkochte Continental banden

 

  • Continentinental premium contact 5
  • 205/55R16 91T Continental TS850 (als beste geteste winterband in 2015!)
© Royaalbanden - All Rights Reserved.