Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

  • Scherpe prijzen
  • Grootste aanbod
  • Verzending € 6,25 per 2 banden
  • Levertijd 1-3 dagen
Zoek je band

All seasonbanden

De naam van de autoband zegt het eigenlijk al. Deze band is geschikt voor alle weertypes. De allseason band beschikt over alle belangrijke eigenschappen van een zomer-, en winterband. De combinatie van het profiel en het rubbermengsel zorgen voor een goede en veilige autoband voor alle weersomstandigheden. Deze banden passen zich gemakkelijk aan de weersomstandigheden en de omstandigheden van de weg aan.

Artikelen 1 tot 48 van 66 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 66 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Regen, hoge temperaturen, sneeuw, ijzel, lagere temperaturen zijn seizoen eisen die nodig zijn voor deze band.

Rijd je minder dan 15.000 kilometer per jaar? Heb je geen zin of geen tijd om 2 keer per jaar te wisselen? Dan is een 4 seizoenenband een overweging waard. Met andere woorden een allseason band is een goed alternatief voor automobilisten die niet 2 keer per jaar willen wisselen, maar die toch de veiligheid willen gedurende het jaar. Nog een ander voordeel van een all weatherband is dat je je banden niet hoeft op te slaan.

Alle pluspunten van een all weather band op een rij:
- Goede prestaties bij alle weersomstandigheden/weertypes, regen, hagel, sneeuw.
- Geen wissel van zomerbanden naar winterbanden
- Dezelfde kenmerken en levensduur van een zomer- en/of winterband

De 4 seizoenenband heeft een combinatie van eigenschappen van een zomer- en winterband. Het is een compromis, omdat deze band niet optimaal is voor beide seizoenen. Deze band is echter wel prima geschikt voor het wisselvallige Nederlands klimaat. Maar het is verstandig om extremen uit de weg te gaan. Het advies is. Ga niet met een 4 seizoenenband op wintersport en ga er ook niet mee naar temperaturen boven de 30 graden. Bij deze condities zijn de zomerband en de winterband een beter alternatief.

Wil weten of allseason banden nuttig zijn? Lees dan onze blog hierover.

© Royaalbanden - All Rights Reserved.